Tvätthallen erbjuder självservice inomhus.

Tvätthallens Självservice

Våra självservice-hallar erbjuder en bekväm och effektiv miljö för bilvårdentusiaster, där de kan njuta av att vårda sitt fordon utan stress eller trängsel.

Tvätta själv-hall 1

Tvätta Själv 1 finns på södra gaveln. Det här är vår lilla tvätthall, eller liten och liten, den är 8 m lång och har porthöjden 3,6 m. Skönt med egen plats utan stänk från grannen. Allt du behöver för tvätt finns inbyggt i systemet. Fast vill du hellre tvätta med hink och egen svamp så går det givetvis också bra. Varmvatten i tappkran och sämskskinnstork finns också.

Tvätta själv-hall 2

Ett modernt och miljövänligt alternativ för dig som har stora fordon, eller kanske bara snabbt vill spola av salt eller damm, eller som bara gillar att putsa på bilen. Det här är också ett bra alternativ ifall du har extra utrustning monterad på bilen och känner dig osäker på om det går att tvätta i en automattvätt.

Dammsugare 1 & 2

Två platser för dammsugning finns utomhus. Bara att vrida fullt på ratten efter en automattvätt och städa ur bilen invändigt också. Eller kom förbi och bara dammsug, just nu är det dessutom gratis!