Tvätthallen i sala erbjuder miljövänlig biltvätt

Två-takts automattvätt

Från det att bilen före dig kört in i automattvätten tar det max åtta minuter innan nästa bil kan köra in, oavsett vilket tvättprogram kunderna väljer. Kötiden är lätt beräkna och flödet genom tvättmaskinen blir optimalt. Enkelt, snabbt och smidigt. Detta tack vare att vår anläggning har två maskiner, en som tvättar och en som torkar.

Så fungerar det

En två-takts biltvätt ökar flödet av bilar genom tvättanläggningen. Det tar kortare tid att tvätta många bilar eftersom momenten delas in i tvätt och tork. Det innebär att oavsett vilket tvättprogram kunderna väljer så kan nästa bil i kö åka in redan efter åtta minuter! Alla kan alltså välja Premiumtvätt med polering utan att det skapar långa köer.  Dessutom går det att utrusta tvättmaskinen med ett mycket bättre högtryckstvättsystem, där torken normalt sitter. Vi erbjuder även rena högtryckstvättsprogram, helt utan beröring av bilen.

Tvättmaskin

Tvättmaskinen tvättar omsorgsfullt och varsamt bilen. Vi har valt att utrusta den med rörliga högtrycksmunstycken både på sidorna och i takbågen, hjulen tvättas med rotorjet.  Underredstvätt sker också med högtryck. Alltid rent vatten, inget är återvunnet. Tvättborstarna är högklassiga, mjuka av skum-material.

Tork- och poleringsmaskin

Torkmaskinen har flera uppgifter, den sköljer bilen, lägger på vax och så torkar bilen torr med de konturföljande luftmunstyckena. Dessutom högglanspolerar den bilen med mjuka borstar av skum-material.