Kundklubb

Följ oss:

Öppettider 05:00 - 23:00 alla dagar

Tvätthallen Kundklubb

 

FÖR PRIVATPERSONER

 

Med Tvätthallens kundklubbskort kan du ta del av våra kampanjer. Du kan enkelt fylla på ditt klubbkort med Digitala Tvättmarker på webben. Där har du även möjlighet att se historik över dina tidigare besök. Det är enkelt och prisvärt att vara kund hos oss.

 

Vid köp av Digitala Tvättmarker fyller du enkelt i vilket belopp i SEK du vill handla för. Du får motsvarande värde i antal Digitala Tvättmarker, om vi inte har en kampanj. Exempel, om du tvättar för 100 SEK så dras motsvarande antal Digitala Tvättmarker från ditt saldo.

Så här gör man

 

FÖR PRIVATPERSONER

 

Börja med att gå med i kundklubben genom att klicka på "Bli medlem" och fyll i dina uppgifter. För att få ut själva tvättkortet så måste man köpa Digitala Tvättmarker genom att sätta in pengar på kontot. När man väl har ett tvättkort kan man sedan enkelt fylla på det med flera Digitala Tvättmarker vid behov.

 

Om man är osäker på hur man gör kan man följa denna enkla guide. Att fylla på saldo tar bara ca 2 min.

 

1. Logga in med din e-postadress och lösenord. Kommer man inte ihåg sitt lösenord kan man begära nytt lösenord genom att klicka "Glömt ditt lösenord". Ange samma e-postadress som vid kontoansökan, så kommer ett mejl med instruktioner hur man byter lösenord.

2. När man är inloggad trycker man på den stora knappen med ett + tecken på.

3. Därefter väljer man vilket kort man vill fylla på. Man kan alltså ha fler kort om man vill.

4. Välj belopp, om man väljer 500 kr så får man motsvarande värde i Digitala Tvättmarker att handla för.

5. Sedan väljer man det betalkort man har och uppger kortuppgifter. Det går även att göra en direktöverföring via banken.

6. Ditt saldo har fyllts på.

7. Är det första gången som saldot fylls på så skickas kortet nu ut, annars är det bara att åka ner och tvätta.

Copyright @ All Rights Reserved